Spring naar de inhoud

Elke sollicitatie leverde een jobvoorstel op

Giovanni De Maeseneer was een man met een missie. Was, want een poos geleden kwam de zoektocht naar zijn droomjob tot een einde. “Ik was op zoek naar werk en kwam op een jobbeurs toevallig in aanraking met PlastIQ Future. Toen ik zag dat de organisatie in een van zijn opleidingen een traject tot productiemedewerker met heftruckattest aanbood, heb ik geen moment getwijfeld.”

Giovanni De Maeseneer
Opleiding tot productiemedewerker met heftruckattest stond lang bovenaan mijn lijstje droomjobs. Dankzij PlastIQ Future is mijn droom werkelijkheid geworden.
Giovanni De Maeseneer

Jobbeurs in Waregem

De Maeseneer was al een tijdje actief op zoek naar werk. Het maakte niet zo heel veel uit welke sector, zolang hij maar als heftruckchauffeur aan de slag kon. Één probleem, de man beschikte nog niet over een certificaat van heftruckchauffeur. Tijdens zijn zoektocht passeerde hij alle gebruikelijke kanalen, maar het is pas na een bezoek aan de jobbeurs in Waregem dat hij effectief zicht kreeg op hoe hij zijn droom kon realiseren. “Op de jobbeurs leerde ik PlastIQ Future kennen en kwam ik alles te weten over de opleiding productiemedewerker”, vertelt De Maeseneer. “Dat je er door de opleiding te volgen ook een heftruckattest kon in de wacht slepen, gaf voor mij de doorslag om de cursus te volgen.”

Geen al te schoolse opleiding

Een opleiding kan al snel als saai en te theoretisch ervaren worden, maar dat was niet het gevoel dat De Maeseneer aan zijn opleiding overhoudt. “Leuke leerkrachten, toffe leerlingen en inhoudelijk zeer interessant. De sfeer zat goed!” Om de sfeer en gezelligheid, daar was het hem uiteraard niet om te doen. De Maeseneer wilde aan de slag, en dan nog het liefst als heftruckchauffeur. “Ik wilde al zeer lang een opleiding heftruckchauffeur volgen en PlastIQ Future bood me die mogelijkheid.”

Mijn kansen op werk stegen spectaculair

Het volgen van de opleiding productiemedewerker was een schot in de roos voor De Maeseneer. “De opleiding heeft mijn kansen op werk enorm doen toenemen. Waar ik ook ging solliciteren, ik mocht vrijwel overal meteen beginnen.” Dat De Maeseneer gelukkig en heel erg dankbaar is voor de opleiding blijkt uit zijn enthousiasme. “Ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken. Ik raad iedereen aan om de opleiding productiemedewerker te volgen. De opleiding biedt heel wat mogelijkheden en laat je de keuze om alle richtingen uit te gaan. Na het voltooien, werpen werkgevers zich bijna letterlijk aan je voeten.”

Bekijk het interview met Giovanni De Maeseneer

Voordelen

01. Droomjob als heftruckchauffeur dankzij opleiding PlastIQ Future

02. Leuke leerkrachten, toffe medestudenten en inhoudelijk zeer interessante opleiding

03. Na elke sollicitatie een positief antwoord

Contact

In contact komen met een van onze medewerkers of heb je een specifieke vraag over onze diensten?

Vul het formulier in en stel ons je vraag. Wij nemen snel contact met je op.

Nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info