Spring naar de inhoud

Cases

Getuigenissen over de samenwerking met PlastIQ Future: Best practices

De opleidingen van PlastIQ Future zijn vacaturegericht. Dat betekent dat potentiële werknemers na een opleiding van een aantal weken meteen kunnen worden ingezet in jouw kunststofverwerkende bedrijf. Al meer dan 80 bedrijven deden een beroep op onze diensten. Kom meer te weten over hun ervaringen en die van studenten, leerkrachten, werkzoekenden en werknemers.

Ben je niet zeker van een job in de kunststofverwerkende nijverheid of weet je niet precies wat een samenwerking met PlastIQ Future voor jou kan betekenen? Laat je overtuigen door diegenen die wel de stap gewaagd hebben.

Cases

Case 23.02.2024

Het vooruitzicht op werkzekerheid doet jongeren kiezen voor een opleiding van PlastIQ Future

Diverse sectoren kreunen onder een tekort aan geschoold personeel, en dat is niet anders voor de kunststofverwerkende nijverheid. PlastIQ Future wil jongeren activeren door ze een financieel duwtje in de rug te geven en ze de weg te wijzen.

Case 14.02.2023

Belangrijkste uitdaging blijft instroom

In kunststofverwerkende bedrijven is men voornamelijk op zoek naar operatoren en productiemedewerkers, ook bij Vitalo. Het thermoforming bedrijf uit Meulebeke weet dat je een strijd niet op je eentje wint, daarom schakelde Sofie Doom, hr-manager bij Vitalo, de opleidingsorganisatie PlastIQ Future in.

Case 29.01.2023

Elke sollicitatie leverde een jobvoorstel op

Giovanni De Maeseneer was al een tijdje actief op zoek naar werk. Het maakte niet zo heel veel uit welke sector, zolang hij maar als heftruckchauffeur aan de slag kon. PlastIQ Future zette zijn droom om in werkelijkheid.

Waarom PlastIQ Future?

  • 01. PlastIQ Future leidt werkzoekenden op en toont hen de weg naar een job in de kunststoffenindustrie
  • 02. PlastIQ Future haalt meer uit je bestaande werknemer of uit je carrière in de kunststoffen
  • 03. PlastIQ Future kent de sector door en door en weet welke de noden zijn
  • 04. PlastIQ Future helpt anderstaligen en nieuwkomers aan een job met toekomst
PlastIQ algemeen

Contact

In contact komen met een van onze coaches of heb je een specifieke vraag over onze diensten? Vul het formulier in en stel ons je vraag. Wij nemen snel contact met je op.

Nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info